Circ Cric i la Troba Kung-Fú

Tortell Poltrona i Joan Garriga, ànimes del Cric i de La Troba Kung-Fú, treballen la proposta a partir dels temes de la Troba il·lustrant-los amb diferents técniques de circ, és a dir:

L’art del risc, acompanyat i formant part de la rumba, cúmbia, merengue, ballenato, reggae… Santalegria!! Oferint un espectacle total on les arts escèniques i la música es fonen, posant en escena i en directe, un clip a on la música porta la seva pròpia imatge.

Un concert màgic que fusiona circ i música. La Troba i el Circ Cric, el Circ Cric i La Troba, en Joan Garriga i en Tortell, en Tortell i en Joan Garriga, amb la col·laboració de tota La Troba i els artistes de circ, ens proposen un especial i singular espectacle on la barreja de música i circ crea un llenguatge encisador.

Espectacle de funambulisme musical. Hi trobareu balls de guassa, cantars de trapezi, equilibris rítmics i molta patxanga il·lusionista!

Un Trobador i un Pallasso, acompanyats de les seves companyies, omplen de poesia l’escena i porten al públic a l’èxtasi.

Fitxa artística:

 

La Troba Kung-Fú són:

Veu i acordió: Joan Garriga
Guitarra espanyola: Miguel Serviole “Muchacho”
Baix i veus: Marià Roch
Bateria: Pep Terricabras
Guitarra elèctrica: Luís Arcos
Percussió i veus: Flor Inza
Percussió: Francisco Batista Clota “Rambo”
So i dubs: Toti Arimany
Multiinstrumentista: Pepino Pascual
Amb la col·laboració de la ballarina: Carolina

Pallassos: 

Tortell Poltrona, Srta Titat

Artistes de circ:

Igor Buzato, Boris Ribas, Rosa Peláez, Marilén Ribot, Matías Marré, Baro d’Evel Cirk Cie.

Direcció artística: Tortell Poltrona
Direcció musical: Joan Garriga
Fotografia: Àlex Carmona / Oscar Perales