Benvingudes i benvinguts:

El que esteu a punt de veure no és tant un espectacle comercial com un experiment que, sí, està protagonitzat per reconeguts pallassos de l’escena catalana, però també pel públic que assisteix a l’espectacle.

Dos equips formats per quatre pallassos cadascun, s’enfronten en un joc d’improvisació que té a Pep Callau com a àrbitre, a Marcel Escolano ó Jordi Saban com a linier, al músic Lluís Rodríguez que hi afegirà emoció i a vuit pallassos de jugadors. Però finalment el públic serà l’encarregat de jutjar les actuacions. Un joc entre els pallassos i el públic, a mena de paròdia de concurs televisiu, els pallassos improvisen i l’espectador puntua. La inventiva, la rapidesa de reacció, la complicitat entre els personatges faran créixer les diferents personalitats dels jugadors pallassos. Nervis, emoció, impaciència, unes quantes proves a superar i… un fart de riure! Els pallassos poden triomfar o fracassar… però el riure està assegurat.

El Matx de pallassos s’ha experimentat en diverses ocasions al Cabaret Coluche, al Festival Circ Cric (tots dos a la seu del Circ Cric al Montseny), al Festival de Pallassos de Cornellà 2013 i a l’Espai Lliure del Teatre Lliure en el marc del Grec 2013, al Festival Temporada Alta de Girona, 2013. Fins ara, no ha produït cap efecte advers a ningú que l’hagi vist… tret d’algun mal de panxa lleu causat per l’excés de riure.

Fitxa artística

Autoria: Jaume Mateu
Direcció: Jaume Mateu i Montserrat Trias
Els pallassos jugadors mai són exactament els mateixos, però la cantera és gran. Han participat als diferents Matxs: Marcel Gros, Jordi Martínez, Miner Montell, Tona Clapés, Txussa, Víctor Àlvaro, Joan Ramon Graell, Merche Ochoa, Claret Clown, Toti Toronell, Lola Gonzàlez, Jordi Saban, Pep Callau, Pere Hosta, Alba Sarraute, Josep Ventura (Sylvestre), Marcel Escolano, Cristi Garbo, Tortell Poltrona…
Interpretació musical: Lluís Rodríguez
Disseny de so: Roc Mateu
Vestuari: CRAC
Fotografia: © Oscar Perales

Espectacle per a tots els públics
Durada: 120 minuts (amb mitja part)

Descarrega’t el dossier de l’espectacle

 

La premsa ha dit…